Jednodruhové kávy - BIO KÁVA

Jednodruhové kávy sú pomenované podľa krajiny v ktorej boli vypestované. Tieto kávy pochádzajú z konkrétnych regiónov, z konkrétnej farmy alebo skupiny fariem a družstiev. Chuť v týchto kávach definuje najmä typ pôdy, podnebie, nadmorská výška a starostlivosť farmárov. 

Kávy z tejto kategórie sa hodia na prípravu espressa alebo pri svetlejšom pražení aj na alternatívnu prípravu kávy.

Brasil Santos

Brasil Santos

Skladom
od 7,50 €
od 6,25 € bez DPH
druh 100% arabica
chuťový profil hnedý cukor, čokoláda, oriešky
Spracovanie dry
Spôsob prípravy espresso filter zalievanie
Peru Lamas

Peru Lamas

Skladom
od 7,50 €
od 6,25 € bez DPH
druh 100% arabica
chuťový profil korenie, med, oriešky
Spracovanie washed
Spôsob prípravy espresso filter zalievanie
Rwanda Shyira

Rwanda Shyira

Skladom
od 12,90 €
od 10,75 € bez DPH
druh 100% arabica
chuťový profil ríbezle, maliny, baza, limetka
Spracovanie washed
Spôsob prípravy espresso filter
Colombia La Secreta

Colombia La Secreta

Skladom
od 8,90 €
od 7,42 € bez DPH
druh 100% arabica
chuťový profil kakao, mirabelky, bylinkový čaj, papája
Spracovanie washed
Spôsob prípravy espresso filter zalievanie
India Harley

India Harley

Skladom
od 9,90 €
od 8,25 € bez DPH
druh 100% arabica
chuťový profil brusnice, čierny čaj, figy, maliny
Spracovanie yeast maceration
Spôsob prípravy espresso filter
Colombia Jhon Jairo Gesha

Colombia Jhon Jairo Gesha

Na sklade viac ako 5ks
15,67 € 16,50 €
13,06 € bez DPH
druh 100% arabica
chuťový profil kandizovaný citrón, slivky, marmeláda, grapefruit
Spracovanie anoxic natural
Spôsob prípravy espresso filter
Costa Rica Fatima

Costa Rica Fatima

Vypredané
od 12,90 €
od 10,75 € bez DPH
druh 100% arabica
chuťový profil marhule, ananás, pomarančový kvet, mliečna čokoláda
Spracovanie natural anaerobic fermentation
Spôsob prípravy espresso filter
Cuba Turquino Lavado

Cuba Turquino Lavado

Vypredané
od 9,60 €
od 8 € bez DPH
druh 100% arabica
chuťový profil čokoláda, med, korenie, tabak, rum
Spracovanie full wash
Spôsob prípravy espresso zalievanie